Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Publikacje naukowe
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Filia nr 4
(1)
Autor
Jędrysiak, Tadeusz
(1)
Makała, Halina
(1)
Wyszowska, Izabela
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Dziedzictwo kulinarne
(1)
Konkursy i festiwale kulinarne
(1)
Kuchnia polska
(1)
Kuchnia regionalna
(1)
Pieczywo
(1)
Produkt regionalny
(1)
Produkt turystyczny
(1)
Rośliny jadalne dzikie
(1)
Rośliny lekarskie
(1)
Szlaki turystyczne
(1)
Słodycze
(1)
Turystyka kulinarna
(1)
Temat: miejsce
Polska
(1)
Gatunek
Opracowanie
(1)
Dziedzina i ujęcie
Gospodarka, ekonomia, finanse
(1)
Rolnictwo i leśnictwo
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Na okładce: Festiwale, święta, muzea.
Gospodarka, ekonomia, finanse
Rolnictwo i leśnictwo
Opisuje tradycje i zwyczaje, surowce i potrawy regionalne, rozmaitość smaków w kuchni polskiej, a przy tym uświadamia ważną rolę produktów zbożowych w diecie. [Nota wydawcy]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 338.48-6:641/642 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej